coşul tău

Tipărirea la cerere

Conceptul de tipărire la cerere sau print on demand sau, mai scurt POD (TLC), are din ce în ce mai mult succes pe plan mondial.

Pe tiparul clasic, offset, este foarte costisitor să tipărești o carte într-un numar mic de exemplare.

Datorită dezvoltării tehnologiilor digitale de tipărire este posibil, în ultimii ani, să tipărești o carte la un preț rezonabil, chiar și în tiraj de o bucată.

Prin “Din Condei” ducem mai departe acest concept în România prin următoarele aspecte:

-          Punem la dispoziția cititorului titluri de cărți care au tirajele epuizate sau nu au fost niciodată tipărite

-          Indiferent de numărul de bucăți tipărite, chiar și la o bucată, calitatea cărții este ireproșabilă din toate punctele de vedere: hărtie, print, finisare, verificare

-          Personalizăm cartea din punct de vedere aspect. Astfel cititorul poate alege tipul hârtie de interior, tipul coperții ( coperta moale cu sau fără plastifiere – softcover sau coperta tare – hardcover) și finisările (poate opta pentru carte broșată sau cusută)

-          Oricine a scris o carte o poate împărtăși cu ceilalți fără a fi nevoit să investească într-un tiraj de carte

Costul cărților astfel tipărite nu este cu mult diferit față de cărțile comercializate clasic deoarece se elimină din costul de vânzare costul de depozitare ( cartea este tiparită la comanda cititorului), de gestionare și cel de distribuție.

Iată cum decurg lucrurile:

1.      Editurile cu care colaborăm ne pun la dispoziție titlurile disponibile. Acestea pot fi găsite în “Libraria online” de pe site-ul nostru www.dincondei.ro

2.     Clientul alege titlul dorit, detaliile tehnice ( personalizarea cărții) și efectuează comanda.

3.     “Din condei” tipărește cartea.

4.     Cartea este trimisă cititorului prin curier sau poate fi ridicată de la sediul nostru.